Energetisch therapeut Utrecht

Energetisch therapeut te Utrecht: welkom bij ESDI

ESDI is de praktijk van een zeer ervaren therapeut, namelijk Suze Barendregt. Als energetisch therapeut te Utrecht staat zij dagelijks klaar om diverse sessies uit te voeren, waaronder Trance Healing, Soul Dynamics en een energetische massage. Tevens kunt u bij haar terecht voor voedingsadvies, dit sluit uitstekend aan bij de behandelmethoden waarmee u uw lichaam weer in balans brengt.

Wilt u ook weer lekker in uw vel zitten? Energetisch therapeut Utrecht

Wellicht weet u niet precies wat een energetisch therapeut doet of bent u geïnteresseerd in de diverse behandelmethoden. Bij ESDI wordt Trance Healing vaak toegepast en in de praktijk blijkt dat veel cliënten dit als een zeer prettige behandelvorm ervaren. Trance Healing stimuleert het lichaam om pijn en klachten te verminderen dankzij krachtige energie die wordt gebundeld in de handen van de behandelaar. Deze energie wordt doorgezonden naar het lichaam en zorgt ervoor dat de balans wordt hersteld. Het resultaat? U voelt zich prettiger en rustiger en kunt dikwijls een stuk beter slapen. Tevens zult u merken dat uw pijn vermindert en eventuele klachten verdwijnen. Het is dus absoluut de moeite waard om eens langs te komen bij de energetisch therapeut te Utrecht!

Geestelijk en lichamelijk weer in balans

Ook wanneer u geen klachten heeft, kunt u bij de energetisch therapeut te Utrecht terecht voor Trance Healing of bijvoorbeeld een energetische massage. U zult snel genoeg merken dat u een stuk beter in uw vel zit en zowel geestelijk als lichamelijk weer in balans bent! Heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact op, wij staan u graag te woord en kunnen u tevens adviseren betreffende een passende behandelmethode.

   Contact     Afspraak maken

Comments are closed