Natuurgeneeskunde Utrecht

Natuurgeneeskunde in Utrecht en omstreken bij praktijk ESDI

U bent op zoek naar een therapeut die gelooft in natuurgeneeskunde en dus alternatieve geneeswijzen hanteert? Dan bent u bij ESDI in Utrecht aan het juiste adres. Dagelijks staat deze therapeut voor u klaar om diverse behandelingen en/of sessies te geven. Zo kunt u in deze praktijk bijvoorbeeld terecht voor Soul Dynamics. Deze methode heeft als basis Familieopstellingen en wordt ingezet bij persoonlijke vragen, moeilijkheden, stress en nog veel meer. Het heeft inzicht in de oorzaken waardoor u het in de loop der tijd los kunt laten. Oorspronkelijk is deze methode ontwikkeld voor familiesituaties, maar wordt tegenwoordig ook vaak gebruikt bij andere problemen, bijvoorbeeld op de werkvloer of bij relatieproblemen.

Natuurgeneeskunde UtrechtWilt u meer energie voor uw dagelijkse bezigheden?

Tevens kunt u bij ESDI terecht voor een energetische massage. Ondanks het feit dat dit een zachte massage heeft, kan het een grote invloed uitwerking op uw lichaam hebben. Doordat de krachtige energie van de behandelaar wordt gebundeld, wordt uw lichaam weer in balans gebracht. De massage heeft namelijk een drainerend effect, waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd. Het gevolg is dat u na iedere behandeling weer meer energie zult hebben. Heeft u twijfels? Probeer het en u zult niet teleurgesteld zijn!

Neem gerust contact op

Voor diverse natuurgeneeskunde behandelingen  in Utrecht kunt u dus bij ESDI terecht. Tevens kunnen wij u ook voorzien van voedingsadvies. Hierdoor wordt uw voeding afgestemd op uw lichaam, wat u kan helpen bij het uitoefenen van uw dagelijkse bezigheden. Heeft u wel interesse in natuurgeneeskunde, maar weet niet u niet precies welke behandeling passend is voor uw situatie? Neem gerust contact op, wij staan u graag te woord en kunnen u adviseren.

   Contact     Afspraak maken

Comments are closed