Transmedium

Een transmedium kan u helpen met diverse problemen

U bent op zoek naar een transmedium, omdat u meer informatie wenst of geïnteresseerd bent in een behandeling? Dan bent u bij ESDI aan het juiste adres. Deze praktijk is gevestigd in Vleuten en is dus goed bereikbaar vanuit onder andere Utrecht. Een transmedium is iemand die zijn of haar energie kan openstellen en doorgeven aan een ander. Kiest u voor ESDI, dan wordt u geholpen door de zeer ervaren Suze Barendregt. Haar zoektocht naar meer heeft haar al veel kennis en ervaring opgeleverd die ze iedere dag kan toepassen in haar praktijk.

TransmediumErvaar de effecten van krachtige energie

Als transmedium kan zij u helpen wanneer u regelmatig pijn heeft of lichamelijke klachten ervaart. Op het moment dat de huisarts zegt dat u ‘er maar mee moet leren leven’ legt u zichzelf hier misschien bij neer. Toch is er wel een oplossing, ook wanneer u vage klachten heeft. Wat denkt u bijvoorbeeld van Trance Healing? Hierbij wordt krachtige energie in de handen van de behandelaar gebundeld en overgebracht naar het lichaam. U zult het verlichtende gevoel ervaren en uw pijn en/of klachten zullen zeker verminderen. Ook komt het vaak voor dat klanten als resultaat van Trance Healing meer in balans zijn en een betere nachtrust ervaren. Tevens kunt u bij ESDI terecht voor energetische massages en voedingsadvies. Maak gerust een afspraak om kennis te komen maken en om uw verwachtingen te bespreken.

Bent u nog niet helemaal overtuigd of geloof u niet in de geneeswijzen van een transmedium? De enige manier om erachter te komen wat voor u werkt, is om het zelf te ervaren. Tevens kan het ook helpen om ervaringen van anderen te lezen.

   Contact     Afspraak maken

Comments are closed